Tajne tamne strane Mjeseca – Nacistička svastika i do sada nepoznata hrvatska dijaspora

Monumentalna svastika na Mjesecu.

Monumentalna svastika na Mjesecu.

Piše: Marijan Grakalić

Fotografije što su procurile na Internetu prije nekoliko dana, a koje je još 2010 godine snimila sonda Kasiopeja na kojima se na tamnoj strani Mjeseca jasno vidi svemirska građevina u obliku nacističke svastike, izazvala je zaprepaštenje ne samo kod špijuna, teoretičara zavjere, astronoma i stručnjaka NAS-e, već i kod upućenijih sljedbenika Ante Pavelića i ustaškog pokreta u domovini i dijaspori. Naime, smatra se da je i određeni broj pripadnika ondašnje ustaške mladeži bio u posadi prvog anti-gravitacijskog letećeg tanjura RFZ-1, koji je konstruiran 1942. godine, iste kada se ta letjelica po dokumentima što ih je prikupio američki obavještajni oficira Richarda I. Cronwell, spustio na Mjesec.

Naime, kasnije su, kako je rat na Zemlji išao prema porazu Sila osovine, nacisti su na Mjesec slali najbolji genetski materijal iz domovine i njoj bliskih zemalja, pa tako i Hrvatske. To je izazvalo određenu strepnju među hrvatskim nacionalistima i nacistima jer bi tako ”čisti” Hrvati živjeli samo na Mjesecu. Oko toga se još očekuje i izvješće genetičkih eksperata, posebno bivšeg ministra znanosti, gospodina Primorca, ali i mišljenje Ruže Tomašić zabrinute za čistoću hrvatske nacije na Zemlji.

Dodatnu težinu cijelom ovom problemu daju bilježnice pisane s ključem, nešto kao Araličini romani, pronađene također nedavno u podzemnim kavernama Mühlig-Hoffmannova gorja na Antartiku gdje su nacisti imali svoju tajnu bazu 211 (Neue Berlin), a u kojoj su proizvodili sprave za kolonizaciju svemira (letjelice tipa Haunebu 3). U nekim se spisima spominju drevne molitve za život novih pripadnika nadmoćne rase ljudi koje potiču od starih bosanskih poganskih običaja i vjerovanja Po tom svi bi Zemljani odmah trebali pasti na koljena kada vide Selene, kao što su i drevni poganski svećenici Mjeseca padali na koljena čim bi se Mjesec pojavio na nebu.

Nedvojbeno je da su neki listovi napisani hrvatskim jezikom na korijenskom pravopisu i na bosančici (valjda kako bi ih neprijatelj što teže dešifrirao). Zanimljivo je i tumačenje kako ”mrtvi” na Mjesecu od sad nalaze svoj novi ”način postojanja”. Ono je od strane stručnjaka pripisano jednoj inače rijetko spominjanoj izjavi nacističkoga admirala Karla Doenitza koja je tvrdila kako će njegova mornarica ”Fuhreru izgraditi neosvojivu tvrđavu, Shangri La, na drugom svijetu”. Očito na Mjesecu.

Velike kontroverze među političkim emigrantima i članstvom HDZ-a izazvala je i glasnogovornica NAS-e, Roslyn Villacorta, koja je rekla da zbog ometanja signala nije jasno da li na jednoj od krakova svastike piše ”Zna se!”. No, moguća su i drugačija tumačenja, pa se navodi i ova: ”Sve zase!”

Jedno od njih daje i rumunjski znanstvenik Radovan Tomović, koji je studirao teorije zavjere već desetljećima., On kaže: ”Opće je poznato da su nacisti imali istraživački program koji je vodio Hans Kammler tijekom rata s ciljem osvajanja i kontroliranja zemljine orbite. Budući da je Kammler, zajedno s drugim zagrebačkim članovima misteriozne grupe ‘Vrill’ netragom nestao neposredno prije kraja rata, onda je očito da su on i njegov tim bili su uspješni. Čini mi se da je HDZ sada u još većoj nevolji nego što je to bio s Vasinim diplomskim radom.”

Nacistički NLO sniljen 1943 godine na Borongaju

Nacistički NLO snimljen 1943. godine na Borongaju

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.